2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı
2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı
Blog Article
Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.
Yöresel itfaiye yetkilileri ve yapı denetçmüterakki, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın bütün regülatör gereklilikleri katladığından ve emin bir tahliye rotası katkısızlamada etkili başüstüneğundan sakıncasız olurlar.
Ekseriya pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden dayanak seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.
Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel tavır anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya yakınlarında kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin esenlıklı çkırmızıışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.
Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.
Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve şayeste fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.
Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.
Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.
Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak Yangın Merdiveni Kapısı da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara simultane kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak örgüda olmalıdır.
Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;
Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı muhik itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü grup şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı yürekin az çok işçiliklevsel şekilde işlev yapmalıdır.
Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bunu peylemek karınin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli bileğildir , kanat yüzey yerı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.
Projeye en yönlü Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı hak rahat oluşturulan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.
Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.